بازدید مسئولان دانشگاه آزاد اسلامی استان اصفهان از دانشگاه آزاد اسلامی واحد گلپایگانبرگزاری شورای فرهنگی، اداری دانشگاه آزاد اسلامی واحد گلپایگان با حضور مسئولان دانشگاه آزاد اسلامی استان اصفهانبازدید مسئولان استانی از دانشگاه آزاد اسلامی واحد گلپایگانمراسم استقبال از قهرمانان اعضای تیم ملی کان خمر در شهرستان گلپایگان با حضور مسئولان دانشگاه آزاد اسلامی واحد گلپایگان25 آذرماه ، روز پژوهش بر تمامی پژوهشگران گرامی باد
تاريخ انتشار : 96/03/28 - 11:
زمان انتخاب رشته‌ داوطلبان کارشناسی‌ ارشد دانشگاه آزاد اسلامی اطلاع‌رسانی می‌شود(96/03/28)

معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد اسلامی از دریافت مجوز قطعی برای رشته‌های یک‌بار پذیرش در دوره‌ کارشناسی ارشد این دانشگاه و آغاز انتخاب رشته‌ داوطلبان دانشگاه آزاد اسلامی بعد از انجام مذاکرات با وزارت علوم درباره رشته‌ها خبر داد.

دکتر علیرضا رهایی درباره انتخاب رشته‌ محل‌های دوره کارشناسی‌ارشد دانشگاه آزاد اسلامی به خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری آنا گفت: «کارشناسی ارشد در دانشگاه آزاد اسلامی سه وضعیت دارد، تعدادی رشته‌ها مجوز قطعی، برخی مجوز یکبار پذیرش و بعضی دیگر هم مجوز مشخصی ندارند، در مذاکراتی که با وزارت علوم داشتیم مقرر شد که مجوز یکبار پذیرش به صورت قطعی درآید.»

او فزود: «بر این اساس ظرفیت پذیرش در دوره کارشناسی ارشد به این توافق نهایی منوط شد، اگر وضعیت این رشته‌های یکبار پذیرش مشخص شود برنامه داریم که ظرفیت کلی را یکجا اعلام کنیم و بنابراین زمان انتخاب رشته‌ داوطلبان دانشگاه آزاد اسلامی هم بعد از انجام این مذاکرات اطلاع‌رسانی می‌شود.»

معاون آموزش و تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد اسلامی همچنین درباره فرآیند انجام مصاحبه‌های دوره دکتری این دانشگاه گفت: «از آنجایی که مصاحبه دکتری به صورت استانی برگزار می‌شود، به دنبال کیفی کردن این مصاحبه‌ها هستیم و آیین‌نامه‌ای را برای آن تدوین کرده‌ایم که به واحدها ابلاغ خواهد شد.»

رهایی ادامه داد: «دواطلبان در این زمان تا انجام مصاحبه حضوری نیاز به انجام کار خاصی ندارند و پیش از شروع مصاحبه‌ها (مصاحبه‌های دوره دکتری دانشگاه آزاد اسلامی براساس اعلام قبلی این دانشگاه از نیمه دوم تیرماه آغاز می‌شود) اطلاعیه‌های لازم را منتشر می‌کنیم.»