وعده ما  ، جمعه ،  راهپیمایی بزرگ روز قدس
تاريخ انتشار : 96/03/29 - 15:
نماینده مردم گلپایگان و خوانسار عنوان کرد: تلاش برای راه‌اندازی رشته‌های پیراپزشکی و پزشکی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد گلپایگان(96/03/29)
نماینده مردم شهرستان‌های گلپایگان و خوانسار در مجلس شورای اسلامی با توجه به دیدار هفته گذشته خود با سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی از اراده‌ کامل برای راه‌اندازی رشته‌های پیراپزشکی و پزشکی در واحد گلپایگان به عنوان قطب بهداشتی و درمانی غرب استان اصفهان خبر داد.

🔹به گزارش روابط عمومی دانشگاه، مهندس علی بختیار در بازدید از دانشگاه آزاد اسلامی واحد گلپایگان در راستای پیگیری مسائل حوزه نمایندگی خود از دانشگاه آزاد اسلامی واحد گلپایگان بازدید و با حضور در جلسه‌ای که در دفتر سرپرست واحد گلپایگان تشکیل شد؛ گفت: «شایسته نیست از چنین امکانات مطلوبی که در این واحد دانشگاهی وجود دارد استفاده بهینه و لازم نشود.»

🔹دکتر حمیدرضا خدایی سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد گلپایگان نیز با ارایه گزارشی از واحد گلپایگان مهمترین موانع رشد و بالندگی این واحد را تشریح کرد و از روند پیگیری تصویب رشته‌های پیراپزشکی و غیرپزشکی اطلاعاتی را در اختیار بختیار گذاشت.

🔹این جلسه بصورت کاملا عملیاتی برگزار شد؛ به نحوی‌که نماینده شهرستان پس از استماع هریک از موارد مطرح شده با تماس به مسئول مربوط پیشرفت موضوع را پیگیری می‌کرد.
منبع خبر : روابط عمومی