آغاز ثبت‌نام رشته‌های بدون آزمون در مقطع کاردانی ناپیوسته نیمسال اول 97-96 دانشگاه آزاد اسلامیدر راستای راه‌اندازی رشته پرستاری صورت گرفت: بازدید مرحله دوم بورد تخصصی وزارت بهداشت از امکانات دانشگاه آزاد اسلامی واحد گلپایگاندر راستای راه‌اندازی رشته پرستاری صورت گرفت: بازدید مرحله دوم بورد تخصصی وزارت بهداشت از امکانات دانشگاه آزاد اسلامی واحد گلپایگان
تاريخ انتشار : 96/05/07 - 14:
مسئول راه‌اندازی سما گلپایگان: مدرسه سما در گلپایگان همزمان با سال تحصیلی جدید راه‌اندازی می‌شود.(96/05/07)
مسئول راه‌اندازی سما گلپایگان، از راه‌اندازی و افتتاح هنرستان فنی‌و‌حرفه‌ای سما  وابسته به دانشگاه آزاداسلامی واحد گلپایگان خبر داد.
🔹بنابر گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد گلپایگان، مهندس محمدرضا استادرحیمی، گفت: «همزمان با جشن آغاز سال تحصیلی آینده در سراسر کشور، پس از انجام هماهنگی‌های لازم و به دنبال اخذ مجوز اولیه، هنرستان غیرانتفاعی پسرانه(در مقطع دوره دوم دبیرستان)  افتتاح خواهد شد.»
🔹استادرحیمی با بیان اینکه، با توجه به مساعدت مسئولان دانشگاه، امکان استفاده از فضاهای آزمایشگاهی، کارگاهی و ورزشی واحد گلپایگان برای دانش‌آموزان فراهم خواهد شد، گفت: «سعی شده است برای تمام دروس دانش‌آموزان از بهترین استادان و معلمان منطقه استفاده شود و این به همراه امکانات آزمایشگاهی و کارگاهی در کنار انگیزه‌قوی دانش‌آموزان ثبت‌نام کننده، آینده درخشانی را برای این هنرستان رقم خواهد زد.»
🔹وی، افزود:« «سما» مخفف سازمان مدارس آزاد اسلامی است که ایجاد این مدارس در راستای سیاست‌های آموزشی، پژوهشی، فرهنگی و پرورشی جمهوری اسلامی ایران در بیست و یکمین جلسه شورای عالی انقلاب فرهنگی به تصویب رسیده و اکنون با دارا بودن بیش از 700 مدرسه در دوره های مختلف تحصیلی و نیز 120 آموزشکده در مقطع کاردانی در رشته های مختلف در کشور یکی از قطب های تعلیم و تربیت ایران محسوب می‌شود.»