بازدید مسئولان دانشگاه آزاد اسلامی استان اصفهان از دانشگاه آزاد اسلامی واحد گلپایگانبرگزاری شورای فرهنگی، اداری دانشگاه آزاد اسلامی واحد گلپایگان با حضور مسئولان دانشگاه آزاد اسلامی استان اصفهانبازدید مسئولان استانی از دانشگاه آزاد اسلامی واحد گلپایگانمراسم استقبال از قهرمانان اعضای تیم ملی کان خمر در شهرستان گلپایگان با حضور مسئولان دانشگاه آزاد اسلامی واحد گلپایگان25 آذرماه ، روز پژوهش بر تمامی پژوهشگران گرامی باد
تاريخ انتشار : 96/05/07 - 14:
مسئول راه‌اندازی سما گلپایگان: مدرسه سما در گلپایگان همزمان با سال تحصیلی جدید راه‌اندازی می‌شود.(96/05/07)
مسئول راه‌اندازی سما گلپایگان، از راه‌اندازی و افتتاح هنرستان فنی‌و‌حرفه‌ای سما  وابسته به دانشگاه آزاداسلامی واحد گلپایگان خبر داد.
🔹بنابر گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد گلپایگان، مهندس محمدرضا استادرحیمی، گفت: «همزمان با جشن آغاز سال تحصیلی آینده در سراسر کشور، پس از انجام هماهنگی‌های لازم و به دنبال اخذ مجوز اولیه، هنرستان غیرانتفاعی پسرانه(در مقطع دوره دوم دبیرستان)  افتتاح خواهد شد.»
🔹استادرحیمی با بیان اینکه، با توجه به مساعدت مسئولان دانشگاه، امکان استفاده از فضاهای آزمایشگاهی، کارگاهی و ورزشی واحد گلپایگان برای دانش‌آموزان فراهم خواهد شد، گفت: «سعی شده است برای تمام دروس دانش‌آموزان از بهترین استادان و معلمان منطقه استفاده شود و این به همراه امکانات آزمایشگاهی و کارگاهی در کنار انگیزه‌قوی دانش‌آموزان ثبت‌نام کننده، آینده درخشانی را برای این هنرستان رقم خواهد زد.»
🔹وی، افزود:« «سما» مخفف سازمان مدارس آزاد اسلامی است که ایجاد این مدارس در راستای سیاست‌های آموزشی، پژوهشی، فرهنگی و پرورشی جمهوری اسلامی ایران در بیست و یکمین جلسه شورای عالی انقلاب فرهنگی به تصویب رسیده و اکنون با دارا بودن بیش از 700 مدرسه در دوره های مختلف تحصیلی و نیز 120 آموزشکده در مقطع کاردانی در رشته های مختلف در کشور یکی از قطب های تعلیم و تربیت ایران محسوب می‌شود.»