بازدید مسئولان دانشگاه آزاد اسلامی استان اصفهان از دانشگاه آزاد اسلامی واحد گلپایگانبرگزاری شورای فرهنگی، اداری دانشگاه آزاد اسلامی واحد گلپایگان با حضور مسئولان دانشگاه آزاد اسلامی استان اصفهانبازدید مسئولان استانی از دانشگاه آزاد اسلامی واحد گلپایگانمراسم استقبال از قهرمانان اعضای تیم ملی کان خمر در شهرستان گلپایگان با حضور مسئولان دانشگاه آزاد اسلامی واحد گلپایگان25 آذرماه ، روز پژوهش بر تمامی پژوهشگران گرامی باد
تاريخ انتشار : 96/05/10 - 10:
آغاز ثبت‌نام رشته‌های بدون آزمون در مقطع کاردانی ناپیوسته نیمسال اول 97-96 دانشگاه آزاد اسلامی(96/05/10)

مرکز سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد اسلامی از آغاز ثبت‌نام رشته‌های بدون آزمون در مقطع کاردانی ناپیوسته نیمسال اول 97-96 این دانشگاه خبر داد.

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، همه متقاضیان ثبت‌نام در رشته‌های بدون آزمون مقطع کاردانی ناپیوسته دانشگاه آزاد اسلامی می‌توانند از هم‌اکنون با مراجعه به سامانه مرکز آزمون دانشگاه به نشانی www.azmoon.org ابتدا دفترچه راهنمای ثبت‌نام را دریافت و پس از مطالعه و کسب آگاهی‌های کامل درباره رشته مورد نظر، در صورت تمایل و داشتن شرایط لازم بعد از تهیه کارت اعتباری، نسبت به ثبت‌نام در یک رشته / محل مورد نظر خود اقدام کنند.

داوطلبانی که در سامانه این مرکز ثبت‌نام می‌کنند باید با تهیه یک نسخه چاپی از ثبت‌نام خود از روز شنبه 28 مرداد به واحد دانشگاهی مربوطه مراجعه کنند. زمان شروع به تحصیل این دسته از متقاضیان نیمسال اول 97-96 است.

داوطلبان باید قبل از ثبت‌نام در مورد رشته یا واحد دانشگاهی مورد علاقه خود دقت لازم را داشته باشند، چراکه امکان ویرایش اطلاعات پس از ثبت‌نام قطعی وجود ندارد. داوطلبان در صورت تمایل می‌توانند با تهیه مجدد کارت اعتباری نسبت به ثبت‌نام در رشته یا محل جدید اقدام کنند.

رشته های کارشناسی ناپیوسته دانشگاه آزاد اسلامی واحد گلپایگان

مهندسی تکنولوژی ساخت و تولید
مهندسی اجرایی عمران
مهندسی تکنولوژی مکانیک خودرو
مهندسی تکنولوژی ساخت و تولید
مهندسی تکنولوژی برق
مهندسی تکنولوژی مخابرات
علمی کاربردی حسابداری
مهندسی تولیدات دامی
مهندسی علوم و صنایع غذایی

شایان توجه است زمان ثبت نام رشته های بدون آزمون در مقاطع کاردانی و کارشناسی پیوسته متعاقبا اعلام خواهد شد .