آغاز ثبت‌نام رشته‌های بدون آزمون در مقطع کاردانی ناپیوسته نیمسال اول 97-96 دانشگاه آزاد اسلامیدر راستای راه‌اندازی رشته پرستاری صورت گرفت: بازدید مرحله دوم بورد تخصصی وزارت بهداشت از امکانات دانشگاه آزاد اسلامی واحد گلپایگاندر راستای راه‌اندازی رشته پرستاری صورت گرفت: بازدید مرحله دوم بورد تخصصی وزارت بهداشت از امکانات دانشگاه آزاد اسلامی واحد گلپایگان
تاريخ انتشار : 96/05/11 - 12:
بازدید مرحله دوم بورد تخصصی وزارت بهداشت از امکانات دانشگاه آزاد اسلامی واحد گلپایگان(96/05/11)
در راستای راه‌اندازی رشته پرستاری صورت گرفت:
🔹سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد گلپایگان از بازدید دو هیات بورد تخصصی وزارت بهداشت، برای راه‌اندازی رشته پرستاری در واحد گلپایگان خبر داد.
🔹به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد گلپایگان: دکتر حمیدرضا خدایی، گفت: «در یک سال گذشته مقدمات لازم برای این کار فراهم شده است و اکنون با بازدید هیات بورد تخصصی پرستاری، تلاش برای راه‌اندازی این رشته صورت گرفته و با تایید این رشته توسط این هیات در آینده نزدیک رشته پرستاری به رشته‌های این واحد دانشگاهی افزوده خواهد شد.»
🔹دکتر خدایی با تأکید بر توسعه رشته‌های زیر گروه علوم پزشکی، حضور هیأت ارزشیابی را در ارتقای این رشته‌ موثر دانسته و از حضور این هیأت در این واحد دانشگاهی و همچنین بازدید از بیمارستان‌های شهرستان گلپایگان قدردانی کرد.
🔹دکتر حمیدرضا خدایی، گفت: «طی جلساتی که با برخی از خیرین شهرستان گلپایگان برگزار شده و از طرفی اهتمام ویژه آقای مهندس بختیار نماینده شهرستان گلپایگان، انشاا... در آینده‌ی نه چندان دور در اخبار خوبی جهت تاسیس، اولین رشته‌ی علوم پزشکی در شهرستان شنیده خواهد شد؛ و این هدیه‌ی مناسبی برای مردم فهیم شهرستان گلپایگان و روستاهای اطراف است.
🔹وی، افزود: «با توجه به پیگیری های آقای مهندس بختیار نماینده شهرستان، آقای دکتر امیری ریاست محترم استان و همچنین آقای دکتر ابطحی معاونت محترم علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد گلپایگان نیز تمام کوشش خود را در تهیه امکانات و تجهیزات لازم برای تصویب رشته خواهد کرد.»