بازدید مسئولان دانشگاه آزاد اسلامی استان اصفهان از دانشگاه آزاد اسلامی واحد گلپایگانبرگزاری شورای فرهنگی، اداری دانشگاه آزاد اسلامی واحد گلپایگان با حضور مسئولان دانشگاه آزاد اسلامی استان اصفهانبازدید مسئولان استانی از دانشگاه آزاد اسلامی واحد گلپایگانمراسم استقبال از قهرمانان اعضای تیم ملی کان خمر در شهرستان گلپایگان با حضور مسئولان دانشگاه آزاد اسلامی واحد گلپایگان25 آذرماه ، روز پژوهش بر تمامی پژوهشگران گرامی باد
تاريخ انتشار : 96/05/11 - 12:
بازدید مرحله دوم بورد تخصصی وزارت بهداشت از امکانات دانشگاه آزاد اسلامی واحد گلپایگان(96/05/11)
در راستای راه‌اندازی رشته پرستاری صورت گرفت:
🔹سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد گلپایگان از بازدید دو هیات بورد تخصصی وزارت بهداشت، برای راه‌اندازی رشته پرستاری در واحد گلپایگان خبر داد.
🔹به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد گلپایگان: دکتر حمیدرضا خدایی، گفت: «در یک سال گذشته مقدمات لازم برای این کار فراهم شده است و اکنون با بازدید هیات بورد تخصصی پرستاری، تلاش برای راه‌اندازی این رشته صورت گرفته و با تایید این رشته توسط این هیات در آینده نزدیک رشته پرستاری به رشته‌های این واحد دانشگاهی افزوده خواهد شد.»
🔹دکتر خدایی با تأکید بر توسعه رشته‌های زیر گروه علوم پزشکی، حضور هیأت ارزشیابی را در ارتقای این رشته‌ موثر دانسته و از حضور این هیأت در این واحد دانشگاهی و همچنین بازدید از بیمارستان‌های شهرستان گلپایگان قدردانی کرد.
🔹دکتر حمیدرضا خدایی، گفت: «طی جلساتی که با برخی از خیرین شهرستان گلپایگان برگزار شده و از طرفی اهتمام ویژه آقای مهندس بختیار نماینده شهرستان گلپایگان، انشاا... در آینده‌ی نه چندان دور در اخبار خوبی جهت تاسیس، اولین رشته‌ی علوم پزشکی در شهرستان شنیده خواهد شد؛ و این هدیه‌ی مناسبی برای مردم فهیم شهرستان گلپایگان و روستاهای اطراف است.
🔹وی، افزود: «با توجه به پیگیری های آقای مهندس بختیار نماینده شهرستان، آقای دکتر امیری ریاست محترم استان و همچنین آقای دکتر ابطحی معاونت محترم علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد گلپایگان نیز تمام کوشش خود را در تهیه امکانات و تجهیزات لازم برای تصویب رشته خواهد کرد.»