جهت ثبت نام و دریافت کتاب به کتابخانه دانشگاه مراجعه نماییددکتر ولایتی: دانشگاه آزاد اسلامی مولود و دستاورد انقلاب بزرگ اسلامی است
تاريخ انتشار : 96/05/28 - 09:
آغاز ثبت نام رشته های بدون آزمون کاردانی و کارشناسی پیوسته و ناپیوسته نیمسال اول 97-96 دانشگاه آزاد اسلامی(96/05/28)
ثبت نام رشته های بدون آزمون در مقاطع کاردانی و کارشناسی پیوسته و ناپیوسته نیمسال اول 97-96 آغاز شد.
کلیه متقاضیان ثبت نام دررشته های بدون آزمون مقاطع کاردانی وکارشناسی پیوسته و ناپیوسته دانشگاه آزاد اسلامی می توانند از چهار شنبه 11 مرداد ماه  با مراجعه به سامانه این مرکز به نشانی   www.azmoon.org     ابتدا دفترچه راهنمای ثبت نام را دریافت و پس از مطالعه و کسب آگاهی های کامل در مورد رشته مورد نظر، در صورت تمایل و داشتن شرایط لازم بعد از تهیه کارت اعتباری، نسبت به ثبت نام در یک رشته / محل مورد نظر خود اقدام نمایند.
داوطلبانی که اقدام به ثبت نام در سامانه این مرکز نموده اند در شهریور ماه با اطلاع رسانی دانشگاه جهت ثبت نام  مراجعه نمایند. لازم به ذکر است زمان شروع به تحصیل این دسته از متقاضیان نیمسال اول 97-96 می باشد.
داوطلبان می بایست قبل از ثبت نام در مورد رشته و یا واحد دانشگاهی مورد علاقه خود دقت لازم را به عمل آورند ، زیرا امکان ویرایش اطلاعات پس از ثبت نام قطعی وجود ندارد. داوطلبان در صورت تمایل می توانند با تهیه مجدد کارت اعتباری نسبت به ثبت نام در رشته و یا محل جدید اقدام نمایند.

👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇
رشته‌های کاردانی پیوسته داشگاه آزاد اسلامی واحد گلپایگان