فرارسیدن تاسوعا و عاشورای حسینی بر عموم شیعیان تسلیت بادجهت دریافت راهنما به لینک اخبار مراجعه فرمایید

اطلاعيه هاي آموزشي

اخبار

ثبت نام بدن آزمون قابل توجه متقاضیان ثبت نام در رشته محل های یدون آزمون دانشگاه آزد اسلامی واحد گلپایگان(97/06/28)
اطلاعیه مهم راهنمای پذیرفته شدگان نهایی رشته های با آزمون مقاطع کارشناسی پیوسته،کاردانی ناپیوسته و دکتری حرفه ای سال 97(97/06/27)
اطلاعیه مهم قابل توجه پذیرفته شدگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد گلپایگان(97/06/25)
مسابقه بتن برگزاري شانزدهمين دوره مسابقات دانشجويي روز بتن(97/06/25)
اطلاعیه مهم آغاز ثبت نام رشته‌های بدون آزمون دانشگاه آزاد اسلامی در مقاطع کاردانی(پیوسته و ناپیوسته) و کارشناسی(پیوسته و ناپیوسته)(97/05/03)

دانشجويان جديدالورود

تاريخ انتشار : 96/08/23 - 15:
جزییات و شرایط معرفی دانشجویان نمونه کشوری دانشگاه آزاد اسلامی(96/08/23)
جزییات و شرایط معرفی دانشجویان نمونه کشوری دانشگاه آزاد اسلامی

▪️دکتر علیرضا صامت مدیرکل امور دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی گفت: برای دومین سال متوالی، دانشجویان نمونه دانشگاه آزاد اسلامی از 7 گروه مختلف علوم پایه، فنی مهندسی، پزشکی، علوم انسانی، دامپزشکی و هنر و معماری انتخاب و همزمان با مراسم روز 16 آذر با حضور رئیس هیات موسس و امنا و رئیس دانشگاه مورد تقدیر قرار می گیرند.

▪️وی افزود: دانشجویان نمونه از گروه های آموزشی و در مقاطع گوناگون با توجه به کسب بالاترین امتیاز و بالاترین رتبه براساس آیین نامه و الحاقیه مربوطه؛ انتخاب می شوند.

▪️مدیرکل امور دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی درباره شرایط شرکت کنندگان برای انتخاب دانشجوی نمونه گفت: گذراندن آزمون جامع و داشتن مدرک زبان(EPT )ویا هریک از آزمونهای استاندارد زبان انگلیسی برای شرکت در جشنواره دانشجوی نمونه، در مقطع دکتری تخصصی (PHD) الزامی است.

▪️وی افزود: برای دانشجویان مقطع دکتری تخصصی پژوهش محور شرط ورود به جشنواره، پذیرش یک مقاله ISI مورد تایید وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با EP حداقل 5/0 در همان مقطع تحصیلی الزامی است.

▪️دکتر صامت خاطر نشان کرد: دانشجویان مقطع دکتری تخصصی( پژوهش محور) نیز می توانند در جشنواره دانشجوی نمونه شرکت کنند .شرط ورود به جشنواره، پذیرش یک مقاله ISI مورد تایید وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با EP حداقل 5/0 در همان مقطع تحصیلی الزامی است.

▪️دکتر صامت با بیان اینکه کسب حداقل معدل 16 در مقطع تحصیلی پیشین، برای دانشجویان تمام مقاطع تحصیلی و تمام گروههای آموزشی الزامی است، افزود: در قسمت امتیازدهی پژوهشی، چاپ مقالات در مجلات معتبر خارجی، مجلات علمی پژوهشی وعلمی وترویجی، ارائه مقاله درهمایش ها وکنفرانس های داخلی و بین المللی، مجری یا همکاری در انجام طرح های تحقیقاتی، تألیف، ترجمه و گردآوری کتاب، اختراع، ابداع و نوآوری، تجاری سازی ایده در مقطع کنونی و تاسه سال قبل از مقطع تحصیلی کنونی نیر در امتیازدهی مورد بررسی قرار می گیرد.

▪️وی با بیان اینکه از مقالات ارائه شده و پذیرفته شده در کنفرانس ها، مجامع علمی و بین المللی از هر دانشجو صرفا یک مقاله قابل ارائه، بررسی و امتیازدهی است، افزود: هرگونه نوآوری، عضویت در انجمن های علمی -دانشجویی، عضویت در شرکت دانش بنیان دانشگاهی، کسب مقام در مسابقات علمی کشوری و بین المللی که با عنوان دانشگاه آزاد اسلامی در آنها شرکت شده است، فقط در حین تحصیل درمقطع کنونی مورد قبول است.

▪️دکتر صامت خاطر نشان کرد: در قسمت شئونات دانشجویی؛ تقید به انجام فرائض دینی، تقید به ضوابط و مقررات دانشجویی، تقید به مکارم اخلاقی و حسن شهرت، رفتار پسندیده ودرشان دانشجو و دانشگاه با اساتید، همکلاسی ها ومسئولان دانشگاه اصل است.

مشروح» http://iau.ac.ir/fa/News/100018
تلفن : 76-57385771-031    حراست :57385770       ايميل : info@giau.ac.ir فاکس : 57385777 -031