بازدید مسئولان دانشگاه آزاد اسلامی استان اصفهان از دانشگاه آزاد اسلامی واحد گلپایگانبرگزاری شورای فرهنگی، اداری دانشگاه آزاد اسلامی واحد گلپایگان با حضور مسئولان دانشگاه آزاد اسلامی استان اصفهانبازدید مسئولان استانی از دانشگاه آزاد اسلامی واحد گلپایگانمراسم استقبال از قهرمانان اعضای تیم ملی کان خمر در شهرستان گلپایگان با حضور مسئولان دانشگاه آزاد اسلامی واحد گلپایگان25 آذرماه ، روز پژوهش بر تمامی پژوهشگران گرامی باد
تاريخ انتشار : 96/09/12 - 14:
پیام تبریک رئیس دانشگاه آزاد اسلامی به مناسبت فرا رسیدن هفته وحدت(96/09/12)
پیام تبریک رئیس دانشگاه آزاد اسلامی به مناسبت فرا رسیدن هفته وحدت
دکتر فرهاد رهبر رئیس دانشگاه آزاد اسلامی، با صدور پیامی آغاز هفته وحدت و میلاد باسعادت پیامبر اکرم (ص) را تبریک گفت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، در متن پیام دکتر فرهاد رهبر آمده است:

واعتصموا بحبل الله جمیعا و لاتفرقوا

میلاد باسعادت حضرت ختمی مرتبت محمد مصطفی(ص)، پیامبر صلح و دوستی، عدالت و مهربانی و فرا رسیدن هفته وحدت را به همه مسلمین جهان تبریک و تهنیت عرض می کنم.

بی شک پیامبر رحمت در سیره و سلوک، اخلاق و معنویت را در جامعه اسلامی اعتلا بخشیدند و وحدت و همدلی را بین مسلمین در پرتو چنگ زدن به حبل الله، چراغ راه هدایت قرار دادند.

تدبیر خمینی کبیر (ره) در نامگذاری هفته وحدت، حرکتی عظیم و دشمن شکن در راستای اتحاد و یگانگی امت اسلامی و خنثی کننده نقشه های شوم استعمار و استکبار بود که همیشه درصدد تفرقه و نقاق در بین امت اسلامی بوده و هستند.

جامعه دانشگاهی وظیفه دارد با تأسی از سیره پیامبر اکرم (ص) در جهت تحقق هرچه بیشتر وحدت مسلمین، حفظ کرامت انسانی، تقویت صلح و مودت مسلمانان اقدامات عملی را تبیین کند تا توطئه های بدخواهان امت اسلامی خنثی گردد.

ضمن بزرگداشت میلاد نبی اکرم (ص) و هفته وحدت که نشان از ذهن آگاه و هوشیار امام خمینی (ره) در برهه ای حساس از تاریخ بوده است، امیدوارم اتحاد و همدلی بین مسلمین سرلوحه فکر و عمل همه اندیشمندان، فرهیختگان و دانشگاهیان قرار گیرد.

فرهاد رهبر

رییس دانشگاه آزاد اسلامی