اساتید،دانشجویان و متقاضیان گرامی برای ثبت ایده خود به دفتر معاونت آموزشی و پژوهشی واحد مراجعه نمایندجهت اطلاعات بیشتر  به لینک اخبار مراجعه نمایید
تاريخ انتشار : 96/09/12 - 14:
پیام تبریک رئیس دانشگاه آزاد اسلامی به مناسبت فرا رسیدن هفته وحدت(96/09/12)
پیام تبریک رئیس دانشگاه آزاد اسلامی به مناسبت فرا رسیدن هفته وحدت
دکتر فرهاد رهبر رئیس دانشگاه آزاد اسلامی، با صدور پیامی آغاز هفته وحدت و میلاد باسعادت پیامبر اکرم (ص) را تبریک گفت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، در متن پیام دکتر فرهاد رهبر آمده است:

واعتصموا بحبل الله جمیعا و لاتفرقوا

میلاد باسعادت حضرت ختمی مرتبت محمد مصطفی(ص)، پیامبر صلح و دوستی، عدالت و مهربانی و فرا رسیدن هفته وحدت را به همه مسلمین جهان تبریک و تهنیت عرض می کنم.

بی شک پیامبر رحمت در سیره و سلوک، اخلاق و معنویت را در جامعه اسلامی اعتلا بخشیدند و وحدت و همدلی را بین مسلمین در پرتو چنگ زدن به حبل الله، چراغ راه هدایت قرار دادند.

تدبیر خمینی کبیر (ره) در نامگذاری هفته وحدت، حرکتی عظیم و دشمن شکن در راستای اتحاد و یگانگی امت اسلامی و خنثی کننده نقشه های شوم استعمار و استکبار بود که همیشه درصدد تفرقه و نقاق در بین امت اسلامی بوده و هستند.

جامعه دانشگاهی وظیفه دارد با تأسی از سیره پیامبر اکرم (ص) در جهت تحقق هرچه بیشتر وحدت مسلمین، حفظ کرامت انسانی، تقویت صلح و مودت مسلمانان اقدامات عملی را تبیین کند تا توطئه های بدخواهان امت اسلامی خنثی گردد.

ضمن بزرگداشت میلاد نبی اکرم (ص) و هفته وحدت که نشان از ذهن آگاه و هوشیار امام خمینی (ره) در برهه ای حساس از تاریخ بوده است، امیدوارم اتحاد و همدلی بین مسلمین سرلوحه فکر و عمل همه اندیشمندان، فرهیختگان و دانشگاهیان قرار گیرد.

فرهاد رهبر

رییس دانشگاه آزاد اسلامی

تلفن : 76-57385771-031    حراست :57385770       ايميل : info@giau.ac.ir فاکس : 57385777 -031