تاريخ انتشار : 96/09/13 - 12:
دانشجوی دانشگاه آزاد اسلامی واحد گلپایگان به تیم ملی دعوت شد(96/09/13)
دانشجوی دانشگاه آزاد اسلامی واحد گلپایگان به تیم ملی دعوت شد.

🔹دانیال فرازنده‌مهر دانشجوی دانشگاه آزاد اسلامی واحد گلپایگان در ترکیب تیم ملی کان‌خِمر(کیک‌بوکسینگ) ایران قرار گرفت.
🔹به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد گلپایگان، دانیال فرازنده‌مهر دانشجوی رشته حسابداری واحد گلپایگان در ترکیب تیم ملی کان‌خِمر برای حضور در اولین دوره مسابقات جهانی کامبوج قرار گرفت.
🔹فرازنده‌مهر در گفت و گو با روابط عمومی دانشگاه با بیان اینکه اولین دوره مسابقات جهانی کان‌خِمر در شهر پنوم‌پن کشور کامبوج از تاریخ 17 آذرماه برگزار خواهد شد، گفت: « تیم ملی جمهوری اسلامی ایران با هشت ورزشکار در این دوره از مسابقات شرکت خواهد کرد.»
🔹وی در تشریح معرفی خود و سابقه ورزشی‌اش اظهار کرد: « متولد1377، ساکن شهرستان گلپایگان و دانشجوی رشته حسابداری در مقطع کاردانی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد گلپایگان هستم؛ ورزش حرفه‌ای کان‌خِمر را از سال 88 شروع کردم و تا کنون موفق به کسب مقام دوم نوجوانان کشور در سال 92 و مقام سومی جوانان کشور در سال 95  شده‌ام.»
🔹عضو تیم ملی کان‌خِمر در وزن 91- ضمن تقدیر ویژه از استاد سخت کوشش ابوالقاسم ابراهیمی، گفت: «ابوالقاسم ابراهیمی به عنوان مربی تیم ملی
 و امیرحسین ابراهیمی نیز از شهرستان گلپایگان در وزن 80- در این مسابقات حضور دارند.»