بازدید مسئولان دانشگاه آزاد اسلامی استان اصفهان از دانشگاه آزاد اسلامی واحد گلپایگانبرگزاری شورای فرهنگی، اداری دانشگاه آزاد اسلامی واحد گلپایگان با حضور مسئولان دانشگاه آزاد اسلامی استان اصفهانبازدید مسئولان استانی از دانشگاه آزاد اسلامی واحد گلپایگانمراسم استقبال از قهرمانان اعضای تیم ملی کان خمر در شهرستان گلپایگان با حضور مسئولان دانشگاه آزاد اسلامی واحد گلپایگان25 آذرماه ، روز پژوهش بر تمامی پژوهشگران گرامی باد
تاريخ انتشار : 96/09/13 - 12:
دانشجوی دانشگاه آزاد اسلامی واحد گلپایگان به تیم ملی دعوت شد(96/09/13)
دانشجوی دانشگاه آزاد اسلامی واحد گلپایگان به تیم ملی دعوت شد.

🔹دانیال فرازنده‌مهر دانشجوی دانشگاه آزاد اسلامی واحد گلپایگان در ترکیب تیم ملی کان‌خِمر(کیک‌بوکسینگ) ایران قرار گرفت.
🔹به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد گلپایگان، دانیال فرازنده‌مهر دانشجوی رشته حسابداری واحد گلپایگان در ترکیب تیم ملی کان‌خِمر برای حضور در اولین دوره مسابقات جهانی کامبوج قرار گرفت.
🔹فرازنده‌مهر در گفت و گو با روابط عمومی دانشگاه با بیان اینکه اولین دوره مسابقات جهانی کان‌خِمر در شهر پنوم‌پن کشور کامبوج از تاریخ 17 آذرماه برگزار خواهد شد، گفت: « تیم ملی جمهوری اسلامی ایران با هشت ورزشکار در این دوره از مسابقات شرکت خواهد کرد.»
🔹وی در تشریح معرفی خود و سابقه ورزشی‌اش اظهار کرد: « متولد1377، ساکن شهرستان گلپایگان و دانشجوی رشته حسابداری در مقطع کاردانی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد گلپایگان هستم؛ ورزش حرفه‌ای کان‌خِمر را از سال 88 شروع کردم و تا کنون موفق به کسب مقام دوم نوجوانان کشور در سال 92 و مقام سومی جوانان کشور در سال 95  شده‌ام.»
🔹عضو تیم ملی کان‌خِمر در وزن 91- ضمن تقدیر ویژه از استاد سخت کوشش ابوالقاسم ابراهیمی، گفت: «ابوالقاسم ابراهیمی به عنوان مربی تیم ملی
 و امیرحسین ابراهیمی نیز از شهرستان گلپایگان در وزن 80- در این مسابقات حضور دارند.»