دانشگاه آزاد اسلامی واحد گلپایگان در جمع برترین‌های حوزه علوم پزشکی کشور
تاريخ انتشار : 96/11/23 - 09:
مزار شهدای روستای سعیدآباد گلپایگان با حضور مسئولان دانشگاه آزاد اسلامی واحد گلپایگان غبارروبی و عطر افشانی شد(96/11/23)
به مناسبت سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی: مزار شهدای روستای سعیدآباد گلپایگان با حضور مسئولان دانشگاه آزاد اسلامی واحد گلپایگان غبارروبی و عطر افشانی شد.
هیات رییسه دانشگاه آزاد اسلامی گلپایگان، با غبار روبی و عطرافشانی مزار شهداء و قرائت فاتحه، ضمن ادای احترام به روح بلند و ملکوتی شهدا، بار دیگر با آرمان های والای حضرت امام(ره) و شهدای گرانقدر انقلاب اسلامی تجدید میثاق کردند.
🔹سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد گلپایگان در حاشیه این مراسم، ضمن تبریک ایام دهه فجرگفت: «دهه فجر یادآور رشادت ها، ایثارگری ها و فداکاری های مردان و جوانان و مردم این سرزمین است که با هدایت حضرت امام خمینی(ره) به پیروزی رسید؛ جا دارد این دهه مبارک فجر را به ملت ایران اسلامی تبریک و تهنیت گفت.»
🔹دکترحمیدرضا خدایی، افزود: «آشنایی بیشترهمکاران و به ویژه دانشجویان و نسل جوان با خاطرات و رشادت‌های ملت ایران در طول مبارزات سیاسی و اجتماعی سبب ترویج فرهنگ انقلابی در بین آنها می‌شود.»
🔹دکتر خدایی با بیان اینکه مقام معظم رهبری درباره جایگاه شهیدان که می‌فرمایند«عزت امروز و بالندگی این کشور مرهون و مدیون شهدای عزیز دفاع مقدس است» تصریح کرد: امیدوارم همه ما از رهروان راستین شهدا باشیم.
منبع خبر : روابط عمومی