برگزاری مراسم گرامیداشت روز دانشجوبرگزاری مراسم گرامیداشت روز دانشجوجهت اطلاعات بیشتر به لینک اخبار مراجعه نمایید
تاريخ انتشار : 96/11/05 - 08:
برگزاری جلسه شورای فرهنگ عمومی شهرستان گلپایگان به میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد گلپایگان(96/11/05)
چهلمین جلسه شورای فرهنگ عمومی شهرستان گلپایگان با حضور مسئولین شهرستان به میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد گلپایگان برگزار شد.
🔹به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر حمیدرضا خدایی سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد گلپایگان در این جلسه ضمن خیرمقدم به امام جمعه محترم شهرستان(آیت الله دکتر طهماسبی) با اشاره به بخشنامه اخیر معاونت محترم فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی، جناب حجت الاسلام دکتر کلانتری، برگزاری هر نوع کنسرت موسیقی را در دانشگاه آزاد اسلامی ممنوع می باشد.
🔹دکتر آیت الله طهماسبی در این جلسه با اشاره به این که نظر فقهی مقام معظم رهبری و آیت الله صافی گلپایگانی در مورد خرید، فروش و ساخت آلات موسیقی کاملاً مشخص است، خواستار نظارت جدی بر فعالیت های موسیقیایی با توجه به اقلیم، عرف و عقاید مردم شهرستان گلپایگان شد.
🔹در پایان با توجه به اهمیت زیاد موضوع نتیجه گیری و تصمیم نهایی به جلسه آتی موکول شد.
تلفن : 76-57385771-031    حراست :57385770       ايميل : info@giau.ac.ir فاکس : 57385777 -031