اطلاعيه هاي آموزشي

دانشجويان جديدالورود

تاريخ انتشار : 97/03/21 - 12:
اخذ مجوز فعالیت هنرستان فني‌وحرفه‌اي سما وابسته به دانشگاه آزاد اسلامی گلپایگان(97/03/21)
اخذ مجوز فعالیت هنرستان فني‌وحرفه‌اي سما وابسته به دانشگاه آزاد اسلامی گلپایگان
دکتر حمیدرضا خدایی گفت: «با تلاشها و پیگیری‌های مستمر، مجوزهای لازم جهت تأسيس و راه‌اندازي هنرستان فني و حرفه‌اي سما وابسته به این واحد دانشگاهی اخذ و اين هنرستان به عنوان تنها هنرستان غيرانتفاعي شهرستان گلپایگان از سال تحصیلی جدید شروع بکار خواهد کرد.»
دکتر خدایی با بیان اینکه امکان استفاده از فضاهای آزمایشگاهی، کارگاهی و ورزشی واحد گلپایگان برای دانش‌آموزان فراهم خواهد شد، افزود: «هنرستان غیرانتفاعی فنی‌وحرفه‌ای پسرانه سما با در اختیار داشتن امکانات آموزشی بسیار مناسب و بهره‌مندی از معلمین با تجربه و اساتید دانشگاه در سال تحصیلی 98-97 در مقطع روزانه و در پایه دوم در رشته‌های حسابداری، مکانیک‌خودرو، تاسیات و الکترتکنیک فعاليت آموزشي خود را شروع خواهد کرد.»
وی افزود: «سعي داريم مدارس سما را در تمام مقاطع تحصیلی از پیش‌دبستانی تا متوسطه و در تمامی شاخه‌های نظری، فنی‌وحرفه‌ای و کارودانش در شهرستان راه‌اندازي و تأسيس نموده و در کنار آن با اخذ مجوزهای لازم دوره‌های آموزش زبان، کامپیوتر و سایر دوره‌ها را نیز جهت استفاده شهروندان گرامی برگزار نماییم.»
سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد گلپایگان در پايان تأکید کرد: «با توجه به امکانات آموزشی مناسب و کارگاه‌ها و آتلیه‌های مجهز این واحد دانشگاهی، سعی خواهیم کرد با انتخاب دبیران مجرب و متعهد دانش‌آموزان سما از بالاترین سطح کیفیت آموزشی در سطح شهرستان بهره‌مند شوند.»