فرارسیدن تاسوعا و عاشورای حسینی بر عموم شیعیان تسلیت بادجهت دریافت راهنما به لینک اخبار مراجعه فرمایید

اطلاعيه هاي آموزشي

اخبار

ثبت نام بدن آزمون قابل توجه متقاضیان ثبت نام در رشته محل های بدون آزمون دانشگاه آزاد اسلامی واحد گلپایگان(97/06/28)
اطلاعیه مهم راهنمای پذیرفته شدگان نهایی رشته های با آزمون مقاطع کارشناسی پیوسته،کاردانی ناپیوسته و دکتری حرفه ای سال 97(97/06/27)
اطلاعیه مهم قابل توجه پذیرفته شدگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد گلپایگان(97/06/25)
مسابقه بتن برگزاري شانزدهمين دوره مسابقات دانشجويي روز بتن(97/06/25)
اطلاعیه مهم آغاز ثبت نام رشته‌های بدون آزمون دانشگاه آزاد اسلامی در مقاطع کاردانی(پیوسته و ناپیوسته) و کارشناسی(پیوسته و ناپیوسته)(97/05/03)

دانشجويان جديدالورود

تاريخ انتشار : 97/04/17 - 14:
دانشگاه آزاد اسلامی واحد گلپایگان قهرمان مسابقات دو و میدانی شهرستان گلپایگان شد(97/04/17)

دانشگاه آزاد اسلامی واحد گلپایگان قهرمان اولین دوره مسابقات دو و میدانی دانشجویان شهرستان گلپایگان شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد گلپایگان، اولین دوره مسابقات دو و میدانی دانشجویان پسر شهرستان گلپایگان با شرکت سه تیم دانشگاه آزاد اسلامی واحد گلپایگان، دانشگاه علمی-کاربردی و موسسه آموزش عالی پیام و با حضور 65 ورزشکار، در پنج ماده برگزار گردید.
🔷تیم دو و میدانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد گلپایگان در این مسابقات با کسب 49 امتیاز مقام اول، تیم موسسه آموزش عالی پیام با کسب 28 امتیاز مقام دوم و تیم دانشگاه علمی-کاربردی با 15 امتیاز مقام سوم را کسب کردند.
🔷دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد گلپایگان در 400متر و 1500متر مقام اول، در 3000متر مقام اول و دوم، 100متر مقام دوم و در پرتاب دیسک مقام دوم و سوم را به خودشان اختصاص دادند.
🔷علیرضا خلیلی مسئول کمیته داوران فدراسیون جانبازان و معلولین کشور که سرتیم داوری این مسابقات را برعهده داشت، بابیان اینکه برگزاری این نوع مسابقات باعث ایجاد نشاط و انگیزه در جوانان می‌شود؛ گفت: « با توجه به اینکه برگزاری اولین دوره از مسابقات می‌باشد، ولی سطح آن برای شروع بسیار عالی بود.»
تلفن : 76-57385771-031    حراست :57385770       ايميل : info@giau.ac.ir فاکس : 57385777 -031