برگزاری مراسم گرامیداشت روز دانشجوبرگزاری مراسم گرامیداشت روز دانشجوجهت اطلاعات بیشتر به لینک اخبار مراجعه نمایید
تاريخ انتشار : 97/09/08 - 14:
سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد گلپایگان و اعضای هیات رئیسه دانشگاه با حجت‌الاسلام محمد تقی کرامتی امام جمعه جدید این شهرستان دیدار کردند(97/09/08)
سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد گلپایگان و اعضای هیات رئیسه دانشگاه با حجت‌الاسلام محمد تقی کرامتی امام جمعه جدید این شهرستان دیدار کردند.
امام‌جمعه گلپایگان گفت: دوره جدید مدیریت دانشگاه آزاد اسلامی توأم با تقویت فعالیت‌های فرهنگی است.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد گلپایگان، سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد گلپایگان و اعضای هیأت رئیسه این دانشگاه با حجت‌الاسلام محمدتقی کرامتی امام جمعه جدید این شهرستان دیدار کردند.
کرامتی امام جمعه گلپایگان در این دیدار با بیان جایگاه دانشگاه‌ها در فرهنگ‌سازی و تقویت مبانی دینی، گفت: دوره جدید مدیریت دانشگاه آزاد اسلامی که توأم با تقویت فعالیت‌های فرهنگی بوده است، باید از طریق برگزاری کرسی‌های آزاداندیشی و استفاده از استادان متعهد گام‌های مؤثری در خصوص تقویت روحیه انقلابی و مذهبی دانشجویان و نیز مواجه با هجمه‌های فکری و عقیدتی بردارد و دانشجویانی در تراز انقلاب اسلامی تربیت کند.
حمیدرضا خدایی سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد گلپایگان نیز با ارائه گزارشی از روند فعالیت واحد گلپایگان، گفت: در دوره جدید مدیریت دانشگاه آزاد اسلامی، بیش از پیش به حوزه فرهنگ و فعالیت‌های فرهنگی تاکید شده و یکی از برنامه‌های مهم دانشگاه آزاد اسلامی، توجه به اجرای برنامه‌های فرهنگی مطابق با ارزش‌های ناب اسلامی است.
خدایی تصریح کرد: توجه به حفظ ارزش‌ها در ایران اسلامی، یکی از اولویت‌های ما در بزرگ‌ترین دانشگاه غیردولتی و حضوری جهان است که باید گسترش پیدا کند و این مهم جز با مشارکت و همراهی استادان و دانشجویانی که دغدغه پرداختن به موضوعات مهم فرهنگی روز را دارند، محقق نخواهد شد.
به گزارش آنا، در ادامه این جلسه احمد سروی، معاون دانشجویی و فرهنگی واحد گلپایگان نیز در این دیدار گزارشی از روند فعالیت‌ها و کارهای انجام شده در حوزه فرهنگی واحد را ارائه کرد.
تلفن : 76-57385771-031    حراست :57385770       ايميل : info@giau.ac.ir فاکس : 57385777 -031