برگزاری مراسم گرامیداشت روز دانشجوبرگزاری مراسم گرامیداشت روز دانشجوجهت اطلاعات بیشتر به لینک اخبار مراجعه نمایید
تاريخ انتشار : 97/09/08 - 14:
دکترخدایی خبر داد: صدور مجوز آموزش مداوم برای گروه پرستاری دانشگاه آزاد گلپایگان (97/09/08)
دانشگاه آزاد اسلامی گلپایگان به‌عنوان تنها دانشگاه غرب اصفهان مجوز لازم برای برگزاری آموزش مداوم ویژه پرستاران را از وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی کسب کرد.
سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد گلپایگان در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری آنا در گلپایگان، درباره اخذ مجوز لازم برای برگزاری دوره‌های آموزشی از وزارت بهداشت و درمان، اظهار کرد: با پی‌گیری‌‌های مداوم هنگامه پژوه‌نیا، مدیرگروه پرستاری این واحد دانشگاهی، مجوز برگزاری نخستین دوره آموزشی ویژه پرستاران شهرستان‌های گلپایگان و خوانسار با عنوان مراقبت از بیمار با کاهش سطح هوشیاری اخذ شده است.
حمیدرضا خدایی افزود: نخستین دوره آموزشی سه‌شنبه ۱۳ آذر جاری و دومین دوره آموزشی نیز با عنوان مراقبت از بیمار تحت ونتیلاتور، سه‌شنبه ۲۷ آذر در سالن اجتماعات این دانشگاه برگزار می‌‌شود.
تلفن : 76-57385771-031    حراست :57385770       ايميل : info@giau.ac.ir فاکس : 57385777 -031