برگزاری مراسم گرامیداشت روز دانشجوبرگزاری مراسم گرامیداشت روز دانشجوجهت اطلاعات بیشتر به لینک اخبار مراجعه نمایید
تاريخ انتشار : 97/09/11 - 10:
برگزاری همایش علمی آشنایی با بیماری ایدز در دانشگاه آزاد اسلامی واحد گلپایگان(97/09/11)
برگزاری همایش علمی آشنایی با بیماری ایدز در دانشگاه آزاد اسلامی واحد گلپایگان
به مناسبت هفته آموزش و اطلاع‌رسانی ایدز، با همکاری گروه پرستاری واحد گلپایگان، جمعیت هلال‌احمر و شبکه بهداشت و درمان شهرستان گلپایگان، همایش آشنایی با بیماری ایدز در سالن اجتماعات دانشگاه آزاد اسلامی واحد گلپایگان  برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی گلپایگان، معاون آموزشی و پژوهشی واحد گلپایگان، ضمن بیان نقش فرهیختگان و دانشگاهیان درباره اطلاع رسانی آسیب‌های این بیماری و چگونگی مقابله و پیشگیری از آن، افزود: امروز با اطلاع‌رسانی، پیشگیری، تشخیص زودهنگام، درمان و حمایت از مبتلایان اچ‌آی‌وی می‌توان آسیب‌های ناشی از این بیماری را در سطح جامعه کاهش داد و تمام آحاد جامعه به ویژه دانشگاهیان باید خود را در مبارزه علیه این بیماری مسئول بدانند و برای ریشه‌کن کردن و کنترل آن تلاش کنند.
دکتر حامد معصومی افزود: اکنون که دانشگاه آزاد اسلامی واحد گلپایگان تنها مجری آموزش رشته‌های گروه علوم پزشکی در سطح منطقه‌ی غرب استان اصفهان است، وظیفه مهمتری نسبت به سایر مراکز آموزش‌عالی در زمینه آگاهی بخشی به دانشجویان و عموم شهروندان در خصوص مسائل حوزه سلامت داریم و می‌بایست با همکاری سازمان‌های مربوطه شهرستان، تلاش بیشتری در راستای کنترل و مهار کردن بیماری‌های خطرساز انجام دهیم.
محسن اخگری، کارشناس مسئول مرکز مشاوره بیماری‌های رفتاری، شبکه بهداشت و درمان شهرستان نیز در ارتباط با موضوع ایدز، پیشگیری و درمان، به تفصیل مطالبی به صورت پاورپوینت ارائه داد.

در حاشیه این مراسم طرح مشاوره و غربالگری HIV بصورت سیار با شعار«برای آگاهی از سلامتی خود، من هم آزمایش اچ‌آی‌وی می‌دهم» با اطلاع رسانی، پیشگیری، تشخیص زود هنگام، درمان و حمایت از مبتلایان به اچ آی وی از سوی واحد پیشگیری و مبارزه با بیماری های واگیر شبکه بهداشت و درمان گلپایگان در محیط دانشگاه واحد گلپایگان برپا شد.
تلفن : 76-57385771-031    حراست :57385770       ايميل : info@giau.ac.ir فاکس : 57385777 -031