تاريخ انتشار : 1398/01/26 - 12:

اعلام همبستگی دانشگاه آزاد اسلامی گلپایگان با سپاه پاسداران

اعلام همبستگی دانشگاه آزاد اسلامی گلپایگان با سپاه پاسداران (98/01/26)

اعلام همبستگی دانشگاه آزاد اسلامی گلپایگان با سپاه پاسداران

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد گلپایگان، حمیدرضا خدایی سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد گلپایگان صبح امروز به همراه معاونین، تعدادی از کارکنان و بسیج دانشجویی این دانشگاه با سرهنگ کریم اکبری فرمانده ناحیه مقاومت بسیج شهرستان گلپایگان دیدار و علاوه بر اعلام همبستگی با سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با آرمان¬‌های والای انقلاب اسلامی و شهدای تجدید میثاق کردند.
خدایی در این دیدار، اقدام نابخردانه رئیس جمهور آمریکا در تروریستی خواندن سپاه پاسداران انقلاب اسلامی را محکوم و آن را اوج حماقت و نادانی و نشانه مستأصل‌شدن آمریکا دانست.
🔷 وی ضمن اشاره به فرمایش حضرت امام(ره) که اگر سپاه نبود کشور هم نبود؛ گفت: سپاه از نظر نظامی، برقراری امنیت داخلی و برون مرزی، ساخت موشک، سایبری، علمی و حتی یاری‌رسانی به مردمی که در اثر بلایای طبیعی آسیب دیده‌اند، همواره حرف اول را زده و بی‌رقیب خاری در چشم دشمنان استقلال و آرامش ایران است.
🔷 سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد گلپایگان با بیان اینکه دشمنان قصد دارند سپاه را نه به عنوان یک نهاد بلکه به عنوان یک نماد سرکوب کنند، زیرا سپاه نماد تکنولوژی، اتحاد، خدمت رسانی و وحدت است؛ افزود: ما سپاهی هستیم و به عنوان بسیج اساتید، کارکنان و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی در کنار شما خواهیم بود و امیدوارم به بهترین شکل ممکن، دین خودمان را نسبت به سپاه ادا کنیم.
🔷 فرمانده ناحیه مقاومت بسیج شهرستان گلپایگان نیز در این دیدار ضمن بیان اینکه لباس پاسداری میراث شهدا است، اظهار کرد: لباس پاسداری بسیار عزیز است و این عزت و آبروی امروز سپاه به برکت خون شهدا است و باید ما قدردان شهدا باشیم و ترویج فرهنگ ایثار و شهادت را وظیفه خودمان در سطح جامعه بدانیم.

سرهنگ کریم اکبری در خصوص اقدام غیرقانونی آمریکا و تروریستی نامیدن سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با اشاره به سخن مقام معظم رهبری  مبنی بر اینکه اگه روزی آمریکا و دشمنان از شما تعریف کرد به عملکرد خوتان شک کنید؛ افزود: ما بسیار خوشحال هستیم چون اطمینان پیدا کرده‌ایم که راهی را که می‌پیمایم راهی درست و بجا است.
🔷 وی گفت: این اقدامات اخیر آمریکا در مورد سپاه یا جابجایی سفارت آمریکا به بیت‌المقدس، همانند کوبین میخ‌ها به تابوت خودشان است برای قابل استفاده شدن تابوت برای استکبار، و این‌ها قدم‌هایی است که خودشان برای براندازی استکبار بر می‌دارند.
🔷 وی در پایان این دیدار با قدردانی از حضور دانشگاهیان دانشگاه آزاد اسلامی در این نشست افزود: شما دانشگاهیان پرچمداران هدایت و تربیت نسل جوان هستید زیرا به صورت مستقیم با نسل سوم انقلاب مواجه هستید و امیدوارم نسلی پروش پیدا کنند که تمدن‌ساز اسلامی باشند. و در همه حوزه های فکری، جهادی، تربیتی و ... در اوج باشند.