تاريخ انتشار : 98/04/24 - 12:39

پذیرش بدون آزمون دانشگاه آزاد اسلامی واحد گلپایگان

قابل توجه دانشجويان متقاضي ثبت نام در دانشگاه آزاد اسلامي واحد گلپايگان

با توجه به فعال شدن سايت مركز سنجش و پذيرش دانشگاه آزاد اسلامي جهت پذيرش دانشجو براساس سوابق تحصيلي، متقاضيان مي توانند به سايت www.azmoon.org مراجعه و پس از مطالعه دفترچه راهنماي ثبت نام در مقاطع كارداني (پيوسته و ناپيوسته)و كارشناسي(پيوسته و ناپيوسته) رشته هاي مورد نظر خود را در دانشگاه آزاد اسلامي واحد گلپايگان ثبت نام نمايند.

✳️دانشگاه آزاد اسلامي واحد گلپایگان، دانشگاه کارآفرین با تجهیزات پیشرفته آزمایشگاهی
✳️ #ویژگی‌ها:
💠 تنها دانشگاه مجری آموزش گروه علوم پزشکی در غرب استان اصفهان
💠 بهره‌گیری از اعضاء هیات علمی مجرب
💠 تسهیلات ویژه مالی(تخفیف و تقسیط شهریه، وام‌های بلند مدت و کوتاه مدت با کارمزد پایین)
💠 دریافت کمترین شهریه نسبت به سایر دانشگاه‌های منطقه
💠 آزمایشگاه‌ها و کارگاه‌های پیشرفته
💠 فضای آموزشی، رفاهی و ورزشی مناسب
🔴 👈 جهت #ثبت_نام_رایگان، به نزدیکترن #کافی_نت محل زندگی یا کار خود مراجعه نمایید.
🔷🔶 👈 دانشگاه آزاد اسلامی واحد گلپایگان براي نیمسال جدید(مهر ماه) بدون آزمون و براساس سوابق تحصیلی در مقاطع کاردانی و کارشناسی پیوسته و ناپیوسته دانشجو می پذیرد.

شماره تلفن جهت کسب اطلاعات بیشتر:  09017795770 _