تاريخ انتشار : 98/06/10 - 14:

مهلت ثبت‌نام بدون آزمون مقاطع کاردانی و کارشناسی دانشگاه آزاد اسلامی تمدید شد

مهلت ثبت نام پذیرش بر اساس سوابق تحصیلی در مقاطع کاردانی و کارشناسی پیوسته و ناپیوسته نیمسال اول 99-98 دانشگاه آزاد اسلامی تمدید شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، بدینوسیله به اطلاع متقاضیان تحصیل در رشته های مقاطع کاردانی و کارشناسی پیوسته و ناپیوسته دانشگاه آزاد اسلامی می رساند ثبت نام تمامی مقاطع بر اساس سوابق تحصیلی تا روز چهارشنبه 20 شهریور تمدید شد.

داوطلبان می توانند با مراجعه به سامانه این مرکز به نشانی www.azmoon.org ضمن دریافت دفترچه راهنما و کسب آگاهی های کامل در خصوص شرایط ثبت نام و انتخاب رشته ، نسبت به خرید کارت اعتباری و ثبت نام خود اقدام کنند.

شایان ذکر است نتایج این دوره ها، اواخر شهریور ماه اعلام خواهد شد.

قابل توجه دانشجويان متقاضي ثبت نام در دانشگاه آزاد اسلامي واحد گلپايگان

با توجه به فعال شدن سايت مركز سنجش و پذيرش دانشگاه آزاد اسلامي جهت پذيرش دانشجو براساس سوابق تحصيلي، متقاضيان مي توانند به سايت www.azmoon.org مراجعه و پس از مطالعه دفترچه راهنماي ثبت نام در مقاطع كارداني (پيوسته و ناپيوسته)و كارشناسي(پيوسته و ناپيوسته) رشته هاي مورد نظر خود را در دانشگاه آزاد اسلامي واحد گلپايگان ثبت نام نمايند.

✳️دانشگاه آزاد اسلامي واحد گلپایگان، دانشگاه کارآفرین با تجهیزات پیشرفته آزمایشگاهی
✳️ #ویژگی‌ها:
💠 تنها دانشگاه مجری آموزش گروه علوم پزشکی در غرب استان اصفهان
💠 بهره‌گیری از اعضاء هیات علمی مجرب
💠 تسهیلات ویژه مالی(تخفیف و تقسیط شهریه، وام‌های بلند مدت و کوتاه مدت با کارمزد پایین)
💠 دریافت کمترین شهریه نسبت به سایر دانشگاه‌های منطقه
💠 آزمایشگاه‌ها و کارگاه‌های پیشرفته
💠 فضای آموزشی، رفاهی و ورزشی مناسب
🔴 👈 جهت #ثبت_نام_رایگان، به نزدیکترن #کافی_نت محل زندگی یا کار خود مراجعه نمایید.
🔷🔶 👈 دانشگاه آزاد اسلامی واحد گلپایگان براي نیمسال جدید(مهر ماه) بدون آزمون و براساس سوابق تحصیلی در مقاطع کاردانی و کارشناسی پیوسته و ناپیوسته دانشجو می پذیرد.

شماره تلفن جهت کسب اطلاعات بیشتر:  09017795770 _