تاريخ انتشار : 98/07/11 - 08:

گسترش رشته‌های پزشکی و پیراپزشکی دانشگاه آزاد اسلامی گلپایگان

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد گلپایگان از دستور دکتر طهرانچی برای گسترش رشته‌های پزشکی و پیراپزشکی این دانشگاه خبر داد.

پحمیدرضا خدایی در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری آنا در گلپایگان اظهار کرد: در دیدار علی بختیار نماینده مردم گلپایگان و خوانسار با رئیس دانشگاه آزاد اسلامی خواسته‌ مردم شهرستان مبنی بر توسعه‌ رشته‌های پزشکی و پیراپزشکی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد گلپایگان در قالب یک نامه تقدیم دکتر طهرانچی شد.

وی افزود: با توجه رویکرد و سیاست دانشگاه آزاد اسلامی در توسعه‌ رشته‌های گروه علوم پزشکی، دکتر طهرانچی به رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان اصفهان دستور داد که حداکثر مساعدت و اقدام لازم برای توسعه‌ رشته‌های علوم پزشکی در این واحد دانشگاه انجام شود.

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد گلپایگان یادآور شد: با پیگیری‌های نماینده و مسئولان شهرستان در سازمان  مرکزی و دانشگاه آزاد اسلامی استان اصفهان، دانشگاه آزاد اسلامی واحد گلپایگان در بهمن ۹۶ موفق به جذب ۳۰ دانشجوی پرستاری شد و در دو سال گذشته این تعداد به ۹۰ نفر افزایش‌یافته است.

خدایی پیگیری درخواست مردم گلپایگان توسط نماینده مردم این شهرستان در مجلس شورای اسلامی را یادآور شد و اظهار کرد: برای ایجاد زیرساخت سایر رشته‌های علوم پزشکی عزم جدی وجود دارد و به همین منظور کارگروه‌های ویژه برای جذب هیئت‌علمی متخصص و ساخت فضای فیزیکی مناسب ایجاد شده است.