تاريخ انتشار : 98/07/11 - 11:51

برگزاری جلسه توجیهی ویژه دانشجویان جدیدالورود

در مقایسه با سال گذشته؛

دانشگاه آزاد اسلامی واحد گلپایگان در جذب دانشجو پیشرفت 50درصدی داشته است
سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد گلپایگان گفت: این واحد دانشگاهی در جهشی 50 درصدی در مقایسه با سال گذشته موفق به جذب دانشجو شده است.
🔹به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد گلپایگان، حمیدرضا خدایی در جلسه توجیهی دانشجویان جدید نیمسال نخست تحصیلی 99-98، برای آشنایی آنان با قوانین دانشگاه آزاد اسلامی واحد گلپایگان گفت: این واحد دانشگاهی در جهشی 50 درصدی در مقایسه با سال قبل، موفق به جذب دانشجویان  مقاطع کاردانی، کارشناسی و کارشناسی ارشد در مهرماه 98 شده است.
🔹وی بخشنامه آراستگی در دانشگاه آزاد اسلامی را یادآور شد و گفت: نقطه عطف و رویکرد جدید دانشگاه آزاد اسلامی فرهنگی است و رعایت مقررات و اجرای بخشنامه‌ مذکور به‌عنوان وظیفه‌ اصلی دانشجویان قلمداد می‌شود.
🔹به گفته سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد گلپایگان دوره دانش‌آموزی و دانشجویی با هم متفاوت است و دانشجویان باید توجه داشته باشند که اصل آموزش و تحصیل را نباید در فارغ‌التحصیلی و اخذ مدرک بدانند، بلکه باید برای تعالی دانش، کشف یا ابداع ایده‌های جدید و دانش‌بنیان در راستای توسعه علمی، پژوهشی و اقتصادی گام بردارند.
🔹خدایی در ادامه پرسشی را برای دانشجویان با عنوان اینکه «برای بانشاط کردن محیط علمی دانشگاه چه‌کاری باید انجام داد؟» مطرح کرد و مقرر شد به پاسخ برتر دراین‌باره جوایزی در روز دانشجو(16 آذر) تعلق گیرد.در ادامه حامد معصومی معاون آموزشی و پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد گلپایگان نیز با تأکید بر حس مسئولیت‌پذیری و توجه به خود، گفت: یکی از بهترین دوران زندگی و جوانی، زمان تحصیل در دانشگاه است.
🔹 به گفته وی دوران جوانی از ابعاد زیست‌شناختی، جامعه‌شناختی و روان‌شناختی به دلیل تغییر و تحول خاص خود، قابل‌تأمل و تفکر بوده و عدم آگاهی نسبت به آن آسیب‌زا و نگران‌کننده است.
 🔹در ادامه‌ی این جلسه معاون اداری و مالی و مسئول حراست واحد نیز به فراخور حوزه‌ی خود موضوعات مالی، رفاهی و حراستی را مطرح نمودند.
🔹بنا بر این گزارش در پایان این جلسه هیات رئیسه واحد به سوالات مطرح شده توسط دانشجویان، پاسخ دادند، و عکسی به یادگار یا دانشجویان گرفتند.