تاريخ انتشار : 99/03/29 - 13:42

نهال‌های مثمر در دانشگاه آزاد اسلامی گلپایگان به بار نشست/ تأمین بخشی از درآمدهای غیرشهریه‌ای

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی گلپایگان گفت: «این واحد دانشگاهی در سه سال گذشته اقدام به کاشت ۵۰۰ اصله نهال از انواع درختان میوه در فضای باز دانشگاه کرد که این نهال‌ها به بارنشسته و ثمر داده‌اند.»

حمیدرضا خدایی در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری آنا در گلپایگان با بیان اینکه درختان از گران‌بهاترین آفریده‌های خداوند برای انسان هستند، اظهار کرد: «درختان، هریک به تنهایی نشانه‌ای هستند که قدرت و توانایی خداوند را در برابر چشم هر بیننده‌ای به نمایش می‌گذارند و هر بخش از این آفرینش، دفتری عظیم از معرفت خداوند بزرگ است.»

وی با تأکید بر اینکه کاشت درختان مثمر در دانشگاه آزاد اسلامی گلپایگان در راستای استفاده بهینه از فضاهای موجود انجام شده است، تصریح کرد: «محیط سبز در محل کار روحیه افراد را بالا برده و موجب افزایش شادی، تمرکز، رضایت‌مندی و بهره‌وری کارکنان و دانشجویان می‌شود.»

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی گلپایگان با تشریح هدف توسعه نهالستان‌های مثمر به عنوان یکی از راه‌های کسب درآمد در این واحد دانشگاهی گفت: «روند کاشت درختان مثمر از سال ۹۲ با کاشت ۱۶۰ اصله نهال انجام شد، سپس در سال ۹۷ بیش از ۴۰۰ درخت بادام، گردو، آلبالو و هلو و در سال ۹۸ به مناسبت روز دانشجو ۵۰ اصله انار به درختان دانشگاه افزوده شد.»

خدایی افزود: «اکنون بیش از ۷۰ درصد درختان مثمر که با شرایط اقلیمی منطقه سازگار بودند، محصولاتشان به بار نشسته و قابل فروش است که امیدواریم بخشی از درآمدهای غیرشهریه‌ای دانشگاه را تأمین کند.»