تاريخ انتشار : 99/12/27 - 10:33

اشتغال ۲۲ دانشجوی دانشگاه آزاد اسلامی گلپایگان در قالب طرح پویش و بورسیه تحصیلی

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد گلپایگان گفت: ۲۲ دانشجوی گلپایگانی در رشته‌های مختلف تحصیلی توسط کارفرمایان انتخاب و در قالب طرح پویش و بورسیه تحصیلی مشغول به کار شدند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از گلپایگان، حمیدرضا خدایی در جلسه دبیرخانه طرح پویش دانشگاه آزاد اسلامی واحد گلپایگان اظهار کرد: از بهمن ۹۹ با تشکیل دبیرخانه طرح پویش واحد گلپایگان، کارگروه‌های تخصصی به انتخاب دانشجویان متقاضی در رشته‌های حسابداری، عمران، مکانیک، علوم دامی و صنایع غذایی اقدام کردند.

وی افزود: این کارگروه‌ها با دعوت از صاحبان حِرَف، شرایطی را ایجاد کردند که کارفرمایان با نظارت اعضای هیئت علمی و مدیران گروه‌ها و حراست واحد با دانشجویان متقاضی مصاحبه کردند و از میان بیش از ۵۰ متقاضی طرح پویش،  ۲۲ نفر انتخاب شدند و با عقد قرارداد عملاً بورسیه شدند.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد گلپایگان ادامه داد: اکنون مراکزی که دانشجویان در قالب طرح پویش در آنها مشغول به فعالیت هستند  به عدد ۱۴ رسیده است.

دلایل انتخاب دانشجویان از طرح پویش چیست؟

معاون واحد گلپایگان هم که در تمام مراحل گزینش، مصاحبه، عقد قرارداد و ... طرح پویش نظارت کامل داشته است، این طرح را در پویایی و جذب دانشجو بسیار نویدبخش خواند و یادآور شد: اهتمام گروه‌های آموزشی، شوق دانشجویان برای تحصیل همزمان و داشتن شغل موجب شده است که دانشجویان از طرح پویش استقبال کنند.

حامد معصومی بیان کرد: هدف‌گذاری واحد گلپایگان برای سال ۱۴۰۰، زیر پوشش درآوردن ۲۰ درصد دانشجویان فعال برای استفاده از امکان بورسیه‌شدن توسط کارفرمایان گلپایگانی است و تحقق این هدف با تلاش همکاران دانشگاه و پشتیبانی مسئولان استان اصفهان دور از دسترس نیست.

وی با اشاره به فعالیت گروه‌های علوم پزشکی در طرح پویش خاطرنشان کرد: هدف بعدی در سال ۱۴۰۰، عملیاتی‌کردن طرح پویش در گروه پرستاری دانشگاه بوده و در این مورد اقدامات اولیه انجام شده است.